Consultație dermatologie online

AcasaConsultație dermatologie online

Ce este o consultație dermatologică online?

Pentru că la CutisMed ne dorim să oferim cele mai noi și eficiente servicii medicale pacienților noștri, am creat pentru tine serviciul de consultație online.

Când e vorba de sănătate, timpul contează! Achiziționând o consultație dermatologică online, totul se va desfășura mult mai rapid și nu va mai necesită deplasarea fizică la clinica noastră.

Fie ești la serviciu, fie că nu reușești să îți planifici timpul cum trebuie, alegând acest tip de consultație, totul se va desfășura online pe Facebook Messenger cu medicul nostru specialist Dr. Akram Salem.

Nu mai amâna, consultanția online îți poate îmbunătății rapid viața. Ai acces instant la soluția simplă în 3 pași pentru problema ta dermatologica pentru doar 65 RON.

Cum se face o
consultație online
pentru dermatologie

Pacientul accesează tabul Pasul 1: Rezervă consultația online, selectează data și ora la care dorește consultația, în funcție de disponibilitatea medicului nostru.
După ce primiți pe email confirmarea rezervării, puteți face plata, accesând tabul Pasul 2: Plătește consultația. De asemenea așteptați să primiți emailul final cu confirmarea programării de către Dl. Dr. Akram Salem.

După confirmare sunteți așteptat pe pagina de Facebook Cutismed.ro pentru consultația cu dl. Dr. Akram Salem. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu ID-ul consultației la ora stabilită.