Despre noi

AcasaDespre noi
Povestea noastră

Despre Cutis Med

Cutis Med este un cabinet de Dermatologie (inclusiv estetică) şi Ginecologie modernă care vine în întampinarea pacienţilor care au nevoie de ajutorul nostru, punând la dispoziţie servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Prioritatea noastră este calitatea actului medical şi o relaţie medic-pacient bazată pe încredere şi confidenţialitate. Oferim un profesionalism exceptional, într-un ambient plăcut, unde confortul pacientului este lege. Cu o dotare de ultimă generaţie, procedurile de tratament şi sterilizare sunt impecabile.
Ce ne reprezintă?

Valorile Cutis Med

Respect și profesionalism

Ne dăm toată silința ca experiența ta la cabinetul nostru să fie una cât mai plăcută.

Transparență totală

Suntem deschiși în a-ți oferi toate informațiile necesare pentru a beneficia de un pachet de servicii complet personalizat nevoilor tale.

Onestitate și integritate

Medicii  și personalul nostru medical urmează cele mai înalte standarde de etică profesională.

Siguranță și calitate

Pentru noi, sănătatea ta este întotdeauna pe primul loc. Echipa noastră a fost atent aleasă, astfel încât să răspundă cu promptitudine nevoilor tale.

Servicii profesionale de
dermatologie online

Starea ta de bine reprezintă prioritatea noastră, iar de aceea ne ocupăm de cauza și nu doar de efectul diferitelor tale afecțiuni. Pentru a-ti fi cat mai aproape, am introdus si posibilitatea consultatiei online.